1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A rendőrök ugyan elküldtek minket, mégis sikerült felvennünk A hét videóját az orosz nagykövetség közelében – ahol egymás után sorakoztak a BMW-s diplomataautók. Miközben hátunk mögött orosz zászló lengett, mellettünk friss virágok és mécsesek sokasága emlékeztetett Alekszej Navalnijra. Vlagyimir Putyin legfőbb kritikusa már nem tud részt venni a most zajló elnökválasztáson, amelynek eredménye előre borítékolható. De meddig tarthat Putyin hatalma? Mennyire fájnak az orosz gazdaságnak a szankciók? És elpattanhat-e a húr az oroszoknál, vagy jó nekik, ha marad a "cár"? Erről is beszélt a helyszínen felelős szerkesztőnk, Mester Nándor és külpolitikai szakírónk, Wéber Balázs.

Ha tetszett a videó, nézzen még párat!

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!