1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A beszerzésről egyelőre csak folynak a tárgyalások.

Magyarország Gripen E vadászbombázók beszerzéséről tárgyal a Svédországgal – írja a Telex a védelempolitikával foglalkozó Janes szaklap értesüléseire hivatkozva.

A cikk szerint Åsa Thegström, a Saab légiközlekedési alelnöke és helyettes vezetője azt mondta, hogy a magyar légierő 14 lízingelt Gripen C/D repülőgépet használ, ezek 2006 óta vannak szolgálatban, és ezek mellé februárban még négy Gripen C-t rendeltek meg.

Elárulta, most arról folynak a tárgyalások, hogy további négy Gripen E-t is megvehet a Magyar Honvédség, arról egyelőre azonban még nincsen szó, hogy milyen határidővel és feltételekkel venné meg a magyar fél a gépeket.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!