2p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Hűtlen kezelés gyanújával tesz feljelentést a DK, mert szerintük Orbán miatt veszít ezermilliárdokat Magyarország.

A napokban tapasztalta meg először - és sajnos nem utoljára - Magyarország, hogy az Orbán-kormány elmúlt 13 éves lopásai miatt tavaly felfüggesztett európai uniós pénzek hiánya milyen károkat okoz - mondta el Rónai Sándor sajtótájékoztatóján, a DK Facebook-oldalán.

A Demokratikus Koalíció EP-képviselője szerint

az Erasmus-diákösztöndíjak csak az első elbukott pénzügyi tételek, az orbáni korrupció miatt még több ezer milliárd forintot fog veszíteni az ország.

Rónai Sándor sajtótájékoztatóját a DK Facebook-oldalán közvetítették. Fotó: Demokratikus Koalíció
Rónai Sándor sajtótájékoztatóját a DK Facebook-oldalán közvetítették. Fotó: Demokratikus Koalíció

Ezért a Demokratikus Koalíció büntetőfeljelentést tesz hűtlen kezelés gyanújával, mert immár egyértelműen bizonyítható, hogy kizárólag Orbán Viktor kormánya miatt nem jut hozzá Magyarország az európai uniós pénzekhez, hiszen nem teljesítik a minden magyar ember érdekét szolgáló uniós feltételeket. Nem fékezik meg, hogy a fideszes milliárdosok ellopják az uniós támogatásokat. Nem söprik ki a milliókat kereső fideszeseket az egyetemek éléről. És nem biztosítják a bíróságok függetlenségét. Ha mindezt megtennék, akkor az Orbán-kormány nem tudna többé hatalmon maradni. Ezért az Árnyékkormány Magyarország egyetlen reménye arra, hogy hozzájusson az európai uniós pénzekhez -írta a DK a közleményében.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!