1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Ukrajna szempontjából is sorsdöntő fordulatok jöhetnek a NATO-n és az Európai Unión belül. Mi lesz, ha Marine Le Pen nyeri a francia választást, Trump pedig az amerikait? Miért kell aggódnunk Putyin és Kim Dzsong Un barátkozása miatt? Erről is beszélgetett Káncz Csaba külpolitikai szakértővel Litván Dániel.

Széteshet a francia-német tengely az Unióban, Amerikában visszatérhet Donald Trump, akiről már azt is tudjuk, hogyan akarna "öt perc alatt" békét csinálni Ukrajnában. Miért aggasztó az orosz-észak-koreai barátkozás? A háború kitörésének hónapfordulóján értékelte a helyzetet Káncz Csaba és Litván Dániel.

Tetszett a videó? Nézzen még többet!

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!