2p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az elmúlt órák történései röviden.

 • Ukrajna tíz, svéd gyártású Stridsvagn 122 harckocsit kapott, amelyeket Svédországban kiképzett ukrán legénység kezel - közölte  a svéd fegyveres erők sajtószolgálata, amelyet  a Jevropejszka Pravda ukrán hírportál idézett.
   
 • Ukrán hadiipari létesítményekre, rádiótechnikai felderítő központokra és szabotőr-kiképzőközpontokra mértek csoportos csapást az éjszaka folyamán az orosz erők nagyhatótávolságú, légi indítású precíziós fegyverekkel és harci drónokkal - közölte csütörtöki hadijelentésében az orosz védelmi minisztérium.
   
 • Az Ukrajnának szánt új, 325 millió dolláros amerikai katonai segélycsomag légvédelmi rendszereket és egy 155 mm-es tarackágyúhoz használható kazettás lőszereket tartalmaz majd.
   
 • Zelenszkij pénteken a kanadai parlamentben fog beszédet mondani, az ottawai repülőtéren maga a kanadai elnök, Justin Trudeau fogadta ukrán kollégáját.
   
 • Az Abrams-tankok már jövő héten megérkezhetnek Ukrajnába.
   
 • Modern eszközöket, elsősorban légvédelmi rendszereket fog Ukrajna gyártani az Egyesült Állammokkal közösen – jelentette be Volodimir Zelenszkij washingtoni látogatása utáni videóüzenetében.
   
 • Az orosz kormány „ideiglenes korlátozást” vezetett be a gáz és a gázolaj exportjára, hogy megpróbálja stabilizálni a belső piacot.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!