2019. október 30. 15:26
MTI

Jelentős veszteségről jelentett a komoly átalakítást végrehajtó Deutsche Bank szerdán, amelynek a bevétele is csökkent. 

A legnagyobb német kereskedelmi bank júliusban indította el 3,4 milliárd eurós szerkezetátalakítási tervét. A strukturális átalakítás célja, hogy ismét stabilan nyereséges legyen a pénzintézet.

A cég vesztesége 832 millió euró volt a szeptember végével záródott három hónapban, az egy évvel korábbi 229 millió euró nyereség után.

Fotó: depositphotos.com Fotó: depositphotos.com

A Deutsche Bank bevétele 5,26 milliárd euró lett a negyedévben, 15 százalékkal kisebb az egy évvel korábbinál.

Elemzők kisebb, 772 millió euró negyedéves veszteségre és nagyobb, 5,53 milliárd euró bevételre számítottak.

A bank a strukturális átalakítás keretében 18 ezer dolgozójától is megválik.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.