<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		
		


		
		

Az orosz ellenzéki vezér minden lépését figyelték az orosz biztonsági szervek tomszki útja során.

Ezt egy kormányközelinek tartott orosz bulvárlap közölte a munkatársai szerint megmérgezett Alekszej Navalnijról közelebbről meg nem nevezett biztonsági forrásokra hivatkozva – írja laptársunk, a Privátbankár.hu.

Alekszej Navalnij 2017-ben. (Wikipédia/Alexey Yushenkov/ César)Alekszej Navalnij 2017-ben. (Wikipédia/Alexey Yushenkov/ César)

A Moskovskij Komsomelets szerint a biztonsági szolgálatok a politikus „minden tevékenységét” ellenőrizték.

Pontosan tudták például, hogy mikor kivel találkozott, hány szállodai szobát foglalt a csapata, vagy mikor rendelt szusit. De még arról is volt információjuk, hogy vizet vagy üdítőt iszik éppen Navalnij.

A megfigyelés kiterjedtsége abszolút nem lep meg, ennek már eddig is tudatában voltunk. Az viszont meglepő, hogy ezt mindenkinek elmesélik

- közölte Kira Jarmysch, a politikus szóvivője Twitteren.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi törlesztőrészletekre számíthatsz, ha másfél millió forintra van szükséged:

Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 253 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. A THM-plafon miatt ezt az összeget 2021. januártól kell fizetni, év végéig 28 410 forint a havi törlesztőrészlet. Az Erste Banknál az induló törlesztőrészlet 28 721 Ft, majd 2021. januártól 32 355 forint, míg a Cetelemnél 28 721 forint a kezdő törlesztőrészlet, később pedig 32 643 forint. Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.

A Spiegel szerint a cikk valójában el akarja terelni a gyanút a biztonsági szolgálatokról, hiszen ha minden lépését figyelték a városban, akkor ott nem eshetett mérgezés áldozatául.

Navalnij még csütörtökön lett rosszul a Tomszk-Moszkva repülőjáraton, ami miatt a repülő kényszerleszállást hajtott végre Omszkban. A politikus kómába esett, géppel kellett lélegeztetni.

Szombaton Németországba szállították, a legutolsó hírek szerint továbbra is kómában fekszik.

További részletek a Privátbankár.hu cikkében.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.