TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
MTI

Átláthatóbb és egységesebb lett a víziközmű- és távhőszakma szabályozása az elmúlt években, az előbbi területen azonban több forrásra van szükség a felújításokhoz és fejlesztésekhez - írta a szerdai Világgazdaság.

Az elaggott vezetékek és berendezések cseréje a következő 10-15 évben ezermilliárd forintba kerülne a víz- és csatornaszolgáltatóknak, amelyeknél több pénz maradhatna, ha csökkenne vagy megszűnne az ezeket terhelő közműadó - mondta el a lapnak a MaVíz magyar Víziközmű szövetség elnöke, Kurdi Viktor.

Orbán Tibor, a magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségének (Matássz) elnöke pedig azt emelte ki, hogy a távhőszektor cégei pályázhatnak a fejlesztésekre, zöldítésre az erre elkülönített 45 milliárd forintos uniós keretből, de ezek a társaságok is továbblépnének. Ezt segíthetné a távhőfejlesztési cselekvési terv elfogadása és megvalósítása - fejtette ki, és hozzátette, üdvözölnék, ha a jogalkotó beillesztené a szabályozásba a szennyező fizet elvét.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.