TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2020. március 17. 07:47
mfor.hu

Egyértelműen gyorsulni kezdett a vírus terjedése.

Kedden reggelre 11 fővel 50-re nőtt a koronavírussal fertőzöttek száma Magyarországon - derül ki a kormány tájékoztató oldaláról. Ezúttal újabb magyar állampolgároknál és egy külföldinél mutatták ki az új koronavírus-fertőzést. Nemcsak a beteg száma emelkedett az elmúlt 24 órában, késő este meggyógyult a második beteg is és lendületesen növekedni kezdett a mintavételek száma is. 

Ahogy azt  dr. Müller Cecília országos tisztifőorvos hétfőn bejelentette és az adatokból is látszik: a járvány második szakaszához érkeztünk, amikor az egyedi fertőzések után már megkezdődött a vírus közösségi terjedése, amely azt jelenti, hogy már nem lehet minden fertőzöttről pontosan megmondani, hogy kitől kapta a fertőzést.

Hazánkban a diagnosztizált új koronavírus-fertőzöttetek száma elérte az 50-et, közülük 9 iráni, 1 brit, 1 kazah és 39 magyar állampolgár. 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.