2020. június 5. 10:36
mfor.hu

Orbán Viktor ma Minszkben tárgyal.

Gesztusértékű kormányrendeletet szúrt ki a 444 a friss Magyar Közlönyben:

a magyar kormány 165 millió forint értékben felújíttatja az Uszpenszkij Szűz Mária és Szent Sztaniszláv Székesegyházat a fehéroroszországi Mogiljev városában.

Ma Orbán Viktor Alekszandr Lukasenko belarusz elnök meghívására hivatalos látogatásra Minszkbe utazik, hogy a kereskedelmi és gazdasági kapcsolatok fejlesztésének és közös projektek megvalósításának lehetőségeit megvitassa. A miniszterelnök a templomfelújítás támogatásának hírével kopogtathat Lukasenkonál, így minden bizonnyal megalapozza a találkozó jó hangulatát.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.