2016. március 7. 08:28

Jóval a várt alatt az ipar januári teljesítménye.

A kiigazított adatok szerint mindössze 2,2 százalékkal nőtt januárban az ipari kibocsátás 2015 első hónapjához képest. Ráadásul decemberhez képest, amely az utóbbi években a gyárleállások miatt rendre gyengébb adatokat hozott, 0,1 százalékkal csökkent a termelés. Így már három egymást követő hónapra közölt havi szinten visszaesést a KSH.

Szintén csökkenést mutatnak a nyers, vagyis kiigazítatlan adatok, mégpedig 0,2 százalékosat.

A KSH első becslése további számokat nem közöl, így egyelőre nem lehet megmondani mi áll a megtorpanás mögött.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.