<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

14 darab festményt venne meg a tulajdonostól a jegybank.

Közbeszerzési eljárás keretében a Magyar Nemzeti Bank Értéktár programja Vajda Lajos (1908-1941) festő és grafikus tizennégy darab festményének tulajdonjogát kívánja megszerezni a tulajdonostól nagyságrendileg 180 millió forint értékben - írja közleményében a jegybank.

Vajda Lajos: Szentendrei házak feszülettel (a kép csak illusztráció, a megvásárolni kívánt műtárgyak listája nem ismert még)Vajda Lajos: Szentendrei házak feszülettel (a kép csak illusztráció, a megvásárolni kívánt műtárgyak listája nem ismert még)

A jelenleg folyamatban lévő vétel teljes adminisztrációs lezárása után, - az eddigi gyakorlatnak megfelelően - részletesen tájékoztatni fogjuk a közvéleményt. A jegybank minden esetben közgyűjteményekbe, múzeumokba, a jogszabályok által meghatározott módon öt év – meghosszabbítható – időtartamra letétbe helyezi a program keretében megvásárolt műkincseket.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.