TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2018. október 11. 11:23
mfor.hu

14 darab festményt venne meg a tulajdonostól a jegybank.

Közbeszerzési eljárás keretében a Magyar Nemzeti Bank Értéktár programja Vajda Lajos (1908-1941) festő és grafikus tizennégy darab festményének tulajdonjogát kívánja megszerezni a tulajdonostól nagyságrendileg 180 millió forint értékben - írja közleményében a jegybank.

Vajda Lajos: Szentendrei házak feszülettel (a kép csak illusztráció, a megvásárolni kívánt műtárgyak listája nem ismert még) Vajda Lajos: Szentendrei házak feszülettel (a kép csak illusztráció, a megvásárolni kívánt műtárgyak listája nem ismert még)

A jelenleg folyamatban lévő vétel teljes adminisztrációs lezárása után, - az eddigi gyakorlatnak megfelelően - részletesen tájékoztatni fogjuk a közvéleményt. A jegybank minden esetben közgyűjteményekbe, múzeumokba, a jogszabályok által meghatározott módon öt év – meghosszabbítható – időtartamra letétbe helyezi a program keretében megvásárolt műkincseket.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.