2018. január 29. 14:30

A nagyobbik kormánypárt sikeresnek ítéli az akciót, tehát lesz még folytatása.

"Eddig 186 millió forintot küldtek a Fidesz támogatói a Soros-terv elleni harchoz"

– nyilatkozta a kormányközeli Magyar Időknek Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hidvéghi közlése szerint a január másodika óta kiküldött több tízezer adománykérő levélre több mint 36 ezren válaszoltak, vagyis küldtek pénzt Orbán Viktornak, hogy a "Soros-terv" elleni fellépésébe forgathassa, ha már a jelek szerint az egymás nyakára érkező Soros-ellenes médiakampányokba ölt közpénzmilliárdok nem voltak elegendők.

Orbán Viktor mosolyog (fotó: Reuters)

Hidvéghi azt is elmondta, hogy átlagosan ötezer forintos mikroadományok érkeztek, de mindegyikért hálásak. Hogy mire fordítják a befolyt összeget? Felvilágosító anyagokra, plakátokra "a kormánypártok előtt álló harchoz." Ebben tehát nem várható újdonság az eddigi kampánygyakorlathoz képest.

"Az akció nyitott, terveink szerint még fogunk élni ezzel a lehetőséggel a következő hetek folyamán, vagyis újabb levelek kiküldésére is sor kerülhet"

- újságolta még el a lapnak Hidvéghi. Orbán Viktor egyébként korábban is kért már támogatást a Fidesz-szavazóktól. 2014-ben a rezsicsökkentést, a bankok elszámoltatását és a Brüsszel elleni harcot támogathatták a levelet kézhez kapók.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.