TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A nagyobbik kormánypárt sikeresnek ítéli az akciót, tehát lesz még folytatása.

"Eddig 186 millió forintot küldtek a Fidesz támogatói a Soros-terv elleni harchoz"

– nyilatkozta a kormányközeli Magyar Időknek Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hidvéghi közlése szerint a január másodika óta kiküldött több tízezer adománykérő levélre több mint 36 ezren válaszoltak, vagyis küldtek pénzt Orbán Viktornak, hogy a "Soros-terv" elleni fellépésébe forgathassa, ha már a jelek szerint az egymás nyakára érkező Soros-ellenes médiakampányokba ölt közpénzmilliárdok nem voltak elegendők.

Orbán Viktor mosolyog (fotó: Reuters)

Hidvéghi azt is elmondta, hogy átlagosan ötezer forintos mikroadományok érkeztek, de mindegyikért hálásak. Hogy mire fordítják a befolyt összeget? Felvilágosító anyagokra, plakátokra "a kormánypártok előtt álló harchoz." Ebben tehát nem várható újdonság az eddigi kampánygyakorlathoz képest.

"Az akció nyitott, terveink szerint még fogunk élni ezzel a lehetőséggel a következő hetek folyamán, vagyis újabb levelek kiküldésére is sor kerülhet"

- újságolta még el a lapnak Hidvéghi. Orbán Viktor egyébként korábban is kért már támogatást a Fidesz-szavazóktól. 2014-ben a rezsicsökkentést, a bankok elszámoltatását és a Brüsszel elleni harcot támogathatták a levelet kézhez kapók.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.