2017. május 2. 18:20

Ez is a jövő évi költségvetésben szerepel.

A rendes fizetésen felül akár további 20 milliárd forint is ütheti az adóhatóság dolgozóinak markát, ha a nemzetgazdasági miniszter által megállapított terv szerint szállítják a költségvetésnek az adóbevételeket jövőre. A 2018-as költségvetési törvényjavaslat szerint negyedéves időszakokra ír elő bevételi tervet a miniszter, és minden teljesített időszakra 5 milliárd forint jutalom jár a Nemzeti Adó- és Vámhivatal állományának. Így jöhet össze egy év alatt az összességében 20 milliárd forint plusz.

A bevételi tervek teljesítésére elérésére meg is van az esély, mivel az adóbevételi előirányzatok a gazdasági növekedés, valamint a gazdasági kifehéredése miatt a megszokottnál könnyebben elérhetők.

mfor.hu 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.