<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

16 településen összesen 480 rászoruló gyermek kap fél éven át élelmet a Raiffeisen Bank adományából a Gyermekétkeztetési Alapítvány "Mindenki Ebédel" programjában idén nyáron és ősszel. A településekre hagyományosan a bank Facebook oldalán lehetett szavazni.

A Raiffeisen Bank – immár sokéves hagyományként – magánszemély ügyfeleinek egy adott időszakban történt minden bankkártyás vásárlása után 10 Ft-ot különít el jótékony célokra.  A májusra meghirdetett akció után 20 428 030 forintot adomány gyűlt össze, melyet a bank a Gyermekétkeztetési Alapítványon (GYEA) keresztül étkeztetésére fordít. Az internetes szavazás alapján a következő településeken részesül támogatásban 30-30 gyermek:  Dömsöd, Drávapiski, Tolmács, Tolcsva, Heresznye, Bolhó, Baskó, Ináncs, Bácsbokod, Gyód, Mánfa, Tiszainoka, Tiszabezdéd, Szentpéterszeg, Tatárszentgyörgy, Jászboldogháza.

A Raiffeisen Bank képviseletében Ralf Cymanek vezérigazgató-helyettes adta át július 16-án a pénzadományt a Gyermekétkeztetési Alapítvány elnökének, Király Gábornak Dömsödön, ahol a település jegyzője, Dr. Bencze Zoltán képviselte a pályázaton nyertes településeket és vette át jelképesen a dömsödi gyermekeknek járó élelmiszeradományt. Ezzel az adománnyal együtt a bank összesen több, mint 220 millió forinttal támogatta az elmúlt 7 évben a gyermekétkeztetést. Az összeg 9660 gyermeknek biztosított, biztosít rendszeres minőségi étkezést országszerte.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.