Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

16 településen összesen 480 rászoruló gyermek kap fél éven át élelmet a Raiffeisen Bank adományából a Gyermekétkeztetési Alapítvány "Mindenki Ebédel" programjában idén nyáron és ősszel. A településekre hagyományosan a bank Facebook oldalán lehetett szavazni.

A Raiffeisen Bank – immár sokéves hagyományként – magánszemély ügyfeleinek egy adott időszakban történt minden bankkártyás vásárlása után 10 Ft-ot különít el jótékony célokra.  A májusra meghirdetett akció után 20 428 030 forintot adomány gyűlt össze, melyet a bank a Gyermekétkeztetési Alapítványon (GYEA) keresztül étkeztetésére fordít. Az internetes szavazás alapján a következő településeken részesül támogatásban 30-30 gyermek:  Dömsöd, Drávapiski, Tolmács, Tolcsva, Heresznye, Bolhó, Baskó, Ináncs, Bácsbokod, Gyód, Mánfa, Tiszainoka, Tiszabezdéd, Szentpéterszeg, Tatárszentgyörgy, Jászboldogháza.

A Raiffeisen Bank képviseletében Ralf Cymanek vezérigazgató-helyettes adta át július 16-án a pénzadományt a Gyermekétkeztetési Alapítvány elnökének, Király Gábornak Dömsödön, ahol a település jegyzője, Dr. Bencze Zoltán képviselte a pályázaton nyertes településeket és vette át jelképesen a dömsödi gyermekeknek járó élelmiszeradományt. Ezzel az adománnyal együtt a bank összesen több, mint 220 millió forinttal támogatta az elmúlt 7 évben a gyermekétkeztetést. Az összeg 9660 gyermeknek biztosított, biztosít rendszeres minőségi étkezést országszerte.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, Darvas Zsolt, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá, cikkenként nagyjából 10 forintért, havonta és laponként 745 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.