<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Hadházy Ákos most a Miniszterelnöki Kabinetiroda szerződéseinek listáját böngészte át. A legkirívóbb tétel a Magyar Turizmus Ügynökségé, de más érdekes tételekre is repkedtek a tíz- és százmilliók.

Ha valakinek van türelme végigböngészni a Miniszterelnöki Kabinetiroda szerződéseinek listáját, akkor érdekes dolgokra bukkan. Szerencsére Hadházy Ákos megteszi azok helyett is, akiknek erre nincsen idejük. Friss Facebook-posztjában a politikus ezekből szemezgetett.

Az internetről szóló nemzeti konzultációhoz kapcsolódó jogi tanácsadásra két ügyvédi iroda összesen 75 millió forintot kapott, de valakinek az angol nyelvleckéit is fizette a Kabinetiroda. 5,6 millió forintért. A Magyarország 365 fotópályázat szervezése és kommunikációja 275 millió forintot ért meg, miközben Hadházy szerint a néhány díjazott 0.5-1 milliót kapott, az öttagú zsűri pár százezret, a beküldött művek szerzői jogaihoz ingyen jutott hozzá Orbán hivatala”.

Az itt most elő sem vett, kormányzati kommunikációra költött milliárdok mellett a legkirívóbb talán az Orbán Ráhel felügyeletével működő Magyar Turizmus Ügynökség által kapott 2,3 milliárd forint, ami „Magyarország és a Kárpát-medence értéketi bemutató kreatív dokumentumfilm és az ahhoz tartozó könyvkiadvány, illetve a kapcsolódó kulturális-művészeti rendezvények megvalósítása" tétel mellett szerepel.

A további kiemelt érdekességek a képernyőfotókkal együtt megtalálhatók Hadházy posztjában.

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.