TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2014. november 27. 15:28

A Lukoil orosz olajipari cég több mint 200 millió euróért értékesíti magyar, cseh és szlovák töltőállomásait.

A cég csütörtökön közölt negyedéves eredményismertetésében az szerepel, hogy a cég 234 millió euróért adja el közép-európi érdekeltségeit. A megállapodásokat már aláírták, az ügyleteket várhatóan az év végéig lezárják.

A hírügynökség jelentése szerint a már aláírt megállapodások értelmében a Mol-csoporthoz tartozó Slovnaft veszi meg a Lukoil 44 csehországi töltőállomását. A Norm Benzinkúté lesz a Lukoil 75 magyar és 19 szlovákiai benzinkútja.

A budapesti székhelyű Norm Benzinkút Kft.-t a céginfo.hu adatai szerint idén alapították 20 millió forint jegyzett tőkével.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.