2014. november 27. 15:28

A Lukoil orosz olajipari cég több mint 200 millió euróért értékesíti magyar, cseh és szlovák töltőállomásait.

A cég csütörtökön közölt negyedéves eredményismertetésében az szerepel, hogy a cég 234 millió euróért adja el közép-európi érdekeltségeit. A megállapodásokat már aláírták, az ügyleteket várhatóan az év végéig lezárják.

A hírügynökség jelentése szerint a már aláírt megállapodások értelmében a Mol-csoporthoz tartozó Slovnaft veszi meg a Lukoil 44 csehországi töltőállomását. A Norm Benzinkúté lesz a Lukoil 75 magyar és 19 szlovákiai benzinkútja.

A budapesti székhelyű Norm Benzinkút Kft.-t a céginfo.hu adatai szerint idén alapították 20 millió forint jegyzett tőkével.

MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.