2018. június 12. 08:51
mfor.hu

És nem Felcsútról van szó, hanem Vajszlóról, ahova a választási kampányában is ellátogatott a miniszterelnök és a közmunkásokkal pacsizott.

A hétfői Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározattal Orbánék 2,4 milliárd forintot adnak az 1774 fős, Baranya megyei Vajszló nagyközségnek az infrastruktúra fejlesztésére. Az összeget a Központi Maradványelszámolási Alapból fogják átcsoportosítani, melyből

  • 400 millió forint a település ipartelepének teljes körű felújítására megy,
  • 2 milliárddal pedig a szennyvízelvezetési beruházást támogatják majd.

Vajszló azonban rövid időn belül még több pénzt is kaphat, hiszen Orbán egyben felhívja az emberi erőforrások miniszterét, hogy vizsgálja meg a vajszlói tanuszoda 33 méteres medenceként történő megépítését is. Késlekedésre úgy tűnik, nincs idő, hiszen azonnali határidőt társított a miniszterelnök a feladathoz.

Vajszló azért érdekes, mert a választások előtt Orbán ide is ellátogatott a kampánya során és a helyi közmunkásokkal találkozott, sőt egy hónapja újra visszatért, hogy köszönetet mondjon a szavazatokért. A hálához úgy tűnik, milliárdok is társulnak.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.