2018. június 12. 08:51
mfor.hu

És nem Felcsútról van szó, hanem Vajszlóról, ahova a választási kampányában is ellátogatott a miniszterelnök és a közmunkásokkal pacsizott.

A hétfői Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározattal Orbánék 2,4 milliárd forintot adnak az 1774 fős, Baranya megyei Vajszló nagyközségnek az infrastruktúra fejlesztésére. Az összeget a Központi Maradványelszámolási Alapból fogják átcsoportosítani, melyből

  • 400 millió forint a település ipartelepének teljes körű felújítására megy,
  • 2 milliárddal pedig a szennyvízelvezetési beruházást támogatják majd.

Vajszló azonban rövid időn belül még több pénzt is kaphat, hiszen Orbán egyben felhívja az emberi erőforrások miniszterét, hogy vizsgálja meg a vajszlói tanuszoda 33 méteres medenceként történő megépítését is. Késlekedésre úgy tűnik, nincs idő, hiszen azonnali határidőt társított a miniszterelnök a feladathoz.

Vajszló azért érdekes, mert a választások előtt Orbán ide is ellátogatott a kampánya során és a helyi közmunkásokkal találkozott, sőt egy hónapja újra visszatért, hogy köszönetet mondjon a szavazatokért. A hálához úgy tűnik, milliárdok is társulnak.

Lépj velünk a növekedés útjára! Kockázati tőke, közösségi finanszírozás / crowdfunding, gyakorlati tapasztalatok hazai és nemzetközi nagyágyúktól és startupperektől! Ismerd meg a legújabb finanszírozási lehetőségeket és a startup-ökoszisztéma fejlődési irányait és lehetőségeit!

Finanszírozás 2019 - startuppereknek kedvezmény, 25 év alattiaknak ingyenes! Részletek és jelentkezés