TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

A jelek szerint a kormányt meggyőzte a Budapesti Honvéd következő néhány évre szóló fejlesztési programja. Oda is adták a pénzt a projektek előkészítésére.
 

A magyar kormány egyetért a Budapesti Honvéd Sportegyesület 2020-2023-as évekre vonatkozó sportcélú létesítményekre vonatkozó fejlesztési prograjával - derül ki a kedd esti Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározatból. Ennek értelmében a Honvéd Sportegyesület 

  • a Dózsa György út 53. szám alatt egy lőtérrel kombinált 50 méteres uszodát fejlesztene, 
  • szintén a Dózsa György úton egy többfunkciós sportcsarnokot építene, 
  • a Hajógyári-szigeten pedig egy kajak-kenu telepet újítana fel. 

Az uszoda és a kajak-kenu telep engedélyezési dokumentációjára és kivitelezési terveire a kormány 306,56 millió forintot ad, ennek a fázisnak 2021. február 28-ig kell lezárulnia. A többfunkciós sportcsarnok előkészítésére, dokumentációjára 145,5 milliót ad a kormány, itt a szakasz határideje 2022. május 31. 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.