<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		

Az elkövetkezendő három évben 4 milliárd dollár (megközelítőleg 720 milliárd forint) értékű új beruházásokat hajtana végre a Coca-Cola a világ második legnagyobb gazdaságában - mondta csütörtökön Muhtar Kent, a shanghai kirendeltség elnök-vezérigazgatója.

A shanghaji kirendeltség elnök-vezérigazgatója úgy nyilatkozott a Wall Street Journal-nak, hogy ez lehetővé teszi új palackozóüzemek létrejöttét, a meglévőek bővítését, és az új termékfejlesztések terén is előre tudnak lépni. Mindezt egy olyan rohamosan fejlődő piacon, ami kétszámjegyű növekedést mutat, és az üdítőital-gyártó harmadik legnagyobb piacának számít.

A vezérigazgató kiemelte: nem terveznek felvásárlásokat, hiszen enélkül is megfelelő növekedési potenciált látnak.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.