TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Nyolc év alatt ennyi pénzt utaltak sportszervezeteknek a nyereséges cégek az államkassza helyett.

658,4 milliárd forint támogatást gyűjtöttek a sportszövetségek és egyesületek a taorendszer 2011-es indulása óta – derül ki azokból a válaszokból, amelyeket a hat kedvezményezett sportág szövetsége adott a 24.hu kérdésére. A labdarúgásba 275,3 milliárd, a kézilabdába 150,5 milliárd, a kosárlabdába 96,7, a vízilabdába 73,6, a jégkorongba 49,8, a röplabdába pedig 12,6 milliárd forint ment el.

A rendszer legnagyobb kedvezményezettje a felcsúti focialapítvány, mely 24,9 milliárd forintot zsebelt be a cégektől. Mögötte a szintén Mészáros-közeli veszprémi kézicsapat áll 5,5 milliárddal, a dobogó harmadik fokára pedig 4,5 milliárddal a siófoki kézicsapat került. Őket 4,4 milliárddal a váci kézicsapat, 4 milliárddal a ferencvárosi kézicsapat, 3,5 milliárddal az újpesti focicsapat és 3,5 milliárddal a Tállai Andráshoz kötődő mezőkövesdi focicsapat követi.

További adatok a 24.hu-n.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.