2019. április 25. 11:36
mfor.hu

Nyolc év alatt ennyi pénzt utaltak sportszervezeteknek a nyereséges cégek az államkassza helyett.

658,4 milliárd forint támogatást gyűjtöttek a sportszövetségek és egyesületek a taorendszer 2011-es indulása óta – derül ki azokból a válaszokból, amelyeket a hat kedvezményezett sportág szövetsége adott a 24.hu kérdésére. A labdarúgásba 275,3 milliárd, a kézilabdába 150,5 milliárd, a kosárlabdába 96,7, a vízilabdába 73,6, a jégkorongba 49,8, a röplabdába pedig 12,6 milliárd forint ment el.

A rendszer legnagyobb kedvezményezettje a felcsúti focialapítvány, mely 24,9 milliárd forintot zsebelt be a cégektől. Mögötte a szintén Mészáros-közeli veszprémi kézicsapat áll 5,5 milliárddal, a dobogó harmadik fokára pedig 4,5 milliárddal a siófoki kézicsapat került. Őket 4,4 milliárddal a váci kézicsapat, 4 milliárddal a ferencvárosi kézicsapat, 3,5 milliárddal az újpesti focicsapat és 3,5 milliárddal a Tállai Andráshoz kötődő mezőkövesdi focicsapat követi.

További adatok a 24.hu-n.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.