TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

A pénzügyminiszternek azonnali hatállyal kell a szükséges összeget átcsoportosítania.

A szerda éjszaka megjelent Magyar Közlönyben újabb sportcélú átcsoportosításról határozott a kormány. Ezúttal a 2022. évi magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda EB sikeres megrendezése érdekében merültek fel teendők: részben adminisztratív jellegűek, részben ingatlanok tulajdonosi joggyakorlásával kapcsolatosak. 

Fotó: MTI Fotó: MTI

Ezek mellett azonban a projekt komoly anyagi forrást is igényel, hiszen a kormány az új budapesti multifunkcionális csarnok előkészítése és megvalósítása érdekében jelentős összeg átcsoportosításáról is határozott. A megjelent kormányhatározat alapján a pénzügyminiszternek, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszternek, valamint a Miniszterelnökséget vezető miniszternek 

7,37 milliárd forintot azonnali határidővel kell átcsoportosítani az idei költségvetésben. 

Emellett már azt is rögzítették, hogy ugyanekkora összeg rendelkezésre állásáról is gondoskodni kell a jövő évi és a 2022. évi költségvetésben. 

A kézi Eb-t Budapesten, Debrecenben és Szegeden rendezik, a tatabányai csarnok csak tartalék-helyszín lesz. Budapesten a Market Zrt. nettó 78,72 milliárd (bruttó 99,97 milliárd) forintért épít egy új kézilabda-csarnokot, az építkezés már javában tart.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi törlesztőrészletekre számíthatsz, ha másfél millió forintra van szükséged:

Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 253 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. A THM-plafon miatt ezt az összeget 2021. januártól kell fizetni, év végéig 28 410 forint a havi törlesztőrészlet. Az Erste Banknál az induló törlesztőrészlet 28 721 Ft, majd 2021. januártól 32 355 forint, míg a Cetelemnél 28 721 forint a kezdő törlesztőrészlet, később pedig 32 643 forint. Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.