<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Meg is kötötte már a szerződést a Nemzeti Kommunikációs Hivatal.

Nettó 7 milliárd 874 millió forintos keretösszegre kötött szerződést a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda alá tartozó Nemzeti Kommunikációs Hivatal a New Land Media Reklám, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.-vel és a Lounge Design Szolgáltató Kft.-vel egy új kommunikációs kampányra – tudta meg az rtl.hu a Miniszterelnöki Kabinetiroda hivatalos dokumentumaiból.

A feladat nem lesz új:

az „Európa jövőjét érintő nemzetközi és hazai színtéren történő kormányzati kommunikációval kapcsolatos feladatok ellátása, valamint az állampolgárok életét kiemelten érintő kormányzati döntésekkel kapcsolatos feladatok ellátása”.

Ismerős arcokkal szerződött. Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Ismerős arcokkal szerződött. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Bár ennél pontosabb nem derül ki, a lap szerint ez az újabb kormányzati plakát-, illetve médiakampányra – és az ehhez kapcsolódó „nemzeti konzultáció” hirdetésére – kötött szerződés, amely azt a fő üzenetet hivatott átvinni, hogy az Oroszország elleni európai uniós szankciók felelősek Magyarország nehéz gazdasági helyzetéért.

A szerződést egyébként már július elején aláírták, de a dokumentáció csak október 13-án jelent meg (ráadásul a melléklet nélkül, amiből a pontos téma kiderülne). A szerződés pedig az aláírástól számítva az év utolsó napjáig vagy a keret kimerülésig hatályos.