<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		
mfor.hu

Lombkorona sétány, új libegő, downhill bicajút is lesz belőle.

Még 87 millió forintot ad a kormány a Magas-hegyi Sportcentrum fejlesztésére, számol be a hétfői Magyar Közlöny. A nagyközönség számára Zemplén Kalandparkként ismert sátoraljaújhelyi komplexum eredetileg 3 milliárd forintból fejlődhetett volna, de így most már összesen 3 milliárd 87 milliót szánhatnak a projektre.

A pénzből új libegőt építenek a Szár-hegy és a Magas-hegy között, lesz új parkoló és megközelítő út, épül egy új kilátó, lesz függőkert sétány, tematikus játszótér és "kerékpáros pumpapálya", valamint egy downhill bicikliút. Nem a kalandpark része, de a projektben fejlesztik még a világörökségi helyszínként nyilvántartott ungvári Pincesort is.

A forrás EU-s pénz, a GINOP keretéből.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.