1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Az amerikai Citigroup banknak közel 300 millió kártérítést kell fizetnie ügyfelek megtévesztése miatt - közölte szerdán az amerikai értékpapír-és tőzsdefelügyelet (SEC).

A szakhatóság szerint a Citigroup nem informálta kellőképpen a befektetőket egy olyan pénzügyi termékről, amely kockázatos jelzálogfedezetű értékpapírokkal volt összekapcsolva.

Ez már a harmadik olyan eset, hogy a SEC jelentős bírságot szab ki ügyfelek megtévesztéséért amerikai nagybankra: a JPMorgan Chase júniusban állapodott meg a felügyelettel 154 millió dollár megfizetéséről, a Goldman Sachsot tavaly júliusban kötelezte a SEC 550 millió dollár kártérítésre.
 
MTI 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!