1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Mint legolcsóbb ajánlattevő, a becsült díj kétharmadával a Generali-Providencia biztosíthatja két évre a Magyar Nemzeti Bank (MNB) vagyonát, illetve a jegybank felelősségbiztosítója is a Generali-Providencia lesz - az eredmény a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A közbeszerzési kiírás két részből állt. Az első az MNB vagyonának biztosítása, amelynek értéke több mint 23 milliárd forint, része több mint 500 festmény és más képzőművészeti alkotás is. A vagyonbiztosítás körébe tartozik a belföldi szállítmányok, és az elektronikus berendezések biztosítása is.

A felelősségbiztosítás körébe tartozik az általános-, a munkaadói-, továbbá a kiegészítő - például az ingatlanokkal kapcsolatos - biztosítás is.

Az első körre 12 millió, míg a másodikra 1 millió forint állt rendelkezésére biztosítási díjként. Ezzel szemben a nyertes Generali-Providencia a vagyon biztosítását 8.185.580 forintért, míg a felelősségbiztosítást 704.504 forintért vállalta.

A legmagasabb ajánlat az első esetben 10.854.456 forint, míg a másodikban 1.033.274 forint volt.

A nyertesen kívül ajánlatot tett még a Groupama Garancia-, valamint az Allianz Hungária Biztosító is.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!