2010. március 9. 09:31

Nettó 333 millió forintos vállalási árral, STRABAG-MML Kft. újíthatja fel, és alakíthatja át a siófoki víztornyot, a munka része egy forgó kávézó kialakítása is - a Siófok Város Önkormányzata által kiírt nyílt közbeszerzés eredménye a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A víztorony földszintjén egy 130 négyzetméteres, acél szerkezetű, üveg borítású szélfogó épül. A toronyban - forgó padozattal - kétszintes kávézó kap helyet, és része a feladatnak három körterasz építése is. A vendégeket két panoráma lift viszi fel a toronyba.

Az ajánlatkérő 292.708.402 forintra becsülte a munka ellenértékét, a nyertes STRABAG-MML Kft. viszont 333 millió 600 ezer forintért vállalta a felújítást, illetve átalakítást. A becsült összeg nem tartalmazta a tartalék-keretet, míg a vállalási árban már az is szerepel. A három ajánlattevő közül az összességében legelőnyösebb ajánlat nyert, az értékelésnél a legnagyobb súllyal az ár esett latba.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.