1p
A tartalomból: NER-nek való vidék – Viszlát, hungarocell kajásdoboz! – Mi lesz az eladósodottakkal a moratórium után? – Hatalmas pénzbumerángot dobott el a magyar űrprogram


			
		

A múlt és a jövő átgondolása egy folyóirat missziójának megerősítésekor.

Tekintettel arra, hogy sok új olvasónk van - 160 és 5000 között nagy a különbség - és a missziót nem csak meghirdetni kell, hanem időnként meg is kell erősíteni, a szerkesztőségi missziót összefoglaló gondolatainkat néhány ponton korszerűsítve újra megjelentetjük. Reméljük ezzel további társakat toborzunk és erősítjük a szakma átfogó fejlődését megítélő gondolkodást.

Lapunk a szűken vett kontrolling értékeinek bemutatásán túl nagy szerepet kíván fordítani ezen párbeszéd elemek, ezen menedzsment technikák megismertetésére, ami mind a kontrolling hatékonnyá tételéhez, mind a vállalati irányítás javításához elengedhetetlen.

Ez volt a missziónk az elmúlt két évben és ezt változatlanul érvényesnek tartjuk az elkövetkezendőkben is.


Kapcsolódó anyagunkLEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.