2017. április 6. 05:05

Most 8,2 milliót vittek haza.

Nem panaszkodhat a szerencséjére az a kanadai pár, amelyik 1989 és 2010 után újra nyert a lottón. A Western Canada Lottery játékon találták el mind a hat számot idén februárban, a nyereményük 8,2 millió kanadai dollár volt (ami 6,1 millió amerikai dollárnak felel meg).

Barbara Fink és Douglas Fink a pénzt a gyermekeikre – lányaikra és unokáikra – fordítják – derül ki a helyi hírekből. Azért magukra is költenek: utazni fognak, a feleség pedig egy új házat szeretne vásárolni magának.

Első alkalommal, 1989-ben 128 ezer kanadai dollárt nyertek, akkor négy barátjukkal osztoztak a nyereményen – írja a BBC. Majd 2010-ben 100 ezer kanadai dollár ütötte a markukat. Most februárban rajtuk kívül még egy játékos nyerte meg a jackpotot.

A feleség vette észre, hogy nyertek a lottón, rögtön próbálta hívni a városban dolgozó férjét, de csak másodjára sikerült elérnie. Mindössze annyit mondott neki: „Megint megcsináltam!”

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.