<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Adó- és járulékcsökkentéssel élénkítené a gazdaságot a szocialista kisebbségi kormány - idézi Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt a Világgazdaság.

A kormányfő a dobogókői kétnapos szocialista csúcsot követő sajtótájékoztatón hangsúlyozta: a több területen végrehajtandó adó- és járulékcsökkentés terhei nem érinthetik a szociális és jóléti kiadásokat.

Így a kormánypárt kitart a mellett, hogy a nyugdíjak ne csak az inflációt kövessék, hanem a bérek alakulását is.

A kormány nem számol a vagyoni típusú adók arányának növelésével - közli a miniszterelnök szavait idézve a Világgazdaság. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.