TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Barack Obama agresszív fellépést, és állami bankok létrehozását ígéri a gazdasági válság orvosságaként.

Hamarosan bemutatja a holnapi beiktatására készülő Barack Obama a válságkezelés részleteit tartalmazó terveit - írja a Világgazdaság. David Axelrod főtanácsadó szerint a leendő kormányfő állami tulajdonban lévő bank vagy bankok létrehozását tervezi, melyek felvásárolnák a beragadt követeléseket.

A bankalapításon kívül agresszív fellépést ígér a következő rezsim a pénzügyi válságot kiváltó körülmények ellen. Ehhez a 700 milliárd dolláros bankmentő csomag második része is rendelkezésre áll majd, a republikánusok törekvéseivel ellenére. Míg a republikánosok a megnövekedett költségekért aggódnak, addig a demokraták négymillió állás megőrzését, a kényszerárverések jelzálogadósainak védelmét, a középosztály helyzetének javítását ígérik – írja a Világgazdaság.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.