<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A holland kormány hárommilliárd eurós állami tőkeinjekcióban részesíti az Aegon biztosítótársaságot, ezzel javítja a biztosító pénzügyi pozícióit.

Az Aegon keddi bejelentése szerint az állam egy alapítványon keresztüli értékpapír-vásárlással juttat pénzt a cégnek, amely azután legalább 8,5 százalékos éves kamatot fizet. A biztosítótársaságnak jogában áll az állami befektetést kivásárolni, amennyiben a piac fellendül.

Az Aegon szintén kedden jelentette be, hogy 350 millió euró körüli veszteséget szenvedett el az év harmadik negyedében. A múlt héten a holland kormány az ING biztosítóval kötött hasonló megállapodást.

A holland kormány legutóbb az ING bank- és biztosítócsoport számára jelentett be egy tízmilliárd eurós tőkebefektetést, mindazonáltal Wouter Bos pénzügyminiszter szerint a vállalat egészséges pénzügyi helyzetben van.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.