2008. október 28. 08:14

A holland kormány hárommilliárd eurós állami tőkeinjekcióban részesíti az Aegon biztosítótársaságot, ezzel javítja a biztosító pénzügyi pozícióit.

Az Aegon keddi bejelentése szerint az állam egy alapítványon keresztüli értékpapír-vásárlással juttat pénzt a cégnek, amely azután legalább 8,5 százalékos éves kamatot fizet. A biztosítótársaságnak jogában áll az állami befektetést kivásárolni, amennyiben a piac fellendül.

Az Aegon szintén kedden jelentette be, hogy 350 millió euró körüli veszteséget szenvedett el az év harmadik negyedében. A múlt héten a holland kormány az ING biztosítóval kötött hasonló megállapodást.

A holland kormány legutóbb az ING bank- és biztosítócsoport számára jelentett be egy tízmilliárd eurós tőkebefektetést, mindazonáltal Wouter Bos pénzügyminiszter szerint a vállalat egészséges pénzügyi helyzetben van.

MTI/Menedzsment Fórum

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.