TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A holland Ahold kereskedelmi cégnél a jelek szerint nem zárult még le a leleplezett szabálytalanságok sorozata.

A vállalati botrányt eredetileg ugyan egy 880 millió eurós "profittévedés" váltotta ki, de más csalások is történhettek, mivel a napokban fény derült további 29 millió dollárral kapcsolatos könyvviteli rendellenességekre is. Ennek okán a kiskereskedelmi vállalat időt kért 2002. Évi elszámolásának közzétételéhez.

A vállalat pénzügyi igazgatója jelezte, hogy az újabb leleplezés kapcsán bizonyára további Ahold-alkalmazottak veszíthetik el állásukat, egyelőre nem tudni, hogy vezetők is távoznak-e majd velük.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.