1p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Lufthansa eladja az IBM-nek számítóközpontjait és feloszlatja informatikai részlegét - jelentette be a német légitársaság szerdán.

A mintegy 1400 főt foglalkoztató számítóközpontokat a jövőben az IBM üzemelteti. A tárgyalások jelenlegi állása szerint az amerikai számítástechnikai konszern az összes alkalmazottat átveszi, és Budapesten és Kelsterbachban megmaradnak a számítóközpontok. Az informatikai részleg, a Lufthansa Systems többi 2800 dolgozóját a konszern egyéb részlegei veszik át.

A számítóközpontokat illetően a Lufthansa hét évre szóló szolgáltatási megállapodást köt az IBM-mel, amelynek révén évente mintegy 70 millió euró megtakarításra számít.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!