<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lesz a sporttal a NER után? Mi lesz a közpénzből felhúzott stadionokkal, a TAO-rendszerrel és az államilag kiemelt sportegyesületekkel?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázóval, a Jobbik országgyűlési képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. január 27. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Lufthansa eladja az IBM-nek számítóközpontjait és feloszlatja informatikai részlegét - jelentette be a német légitársaság szerdán.

A mintegy 1400 főt foglalkoztató számítóközpontokat a jövőben az IBM üzemelteti. A tárgyalások jelenlegi állása szerint az amerikai számítástechnikai konszern az összes alkalmazottat átveszi, és Budapesten és Kelsterbachban megmaradnak a számítóközpontok. Az informatikai részleg, a Lufthansa Systems többi 2800 dolgozóját a konszern egyéb részlegei veszik át.

A számítóközpontokat illetően a Lufthansa hét évre szóló szolgáltatási megállapodást köt az IBM-mel, amelynek révén évente mintegy 70 millió euró megtakarításra számít.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.