TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2011. február 4. 09:04

A világ legnagyobb luxusipari társasága, a francia LVMH csoport 73 százalékkal növelte tavalyi profitját.

A cég adózott eredménye 3,03 milliárd euróra emelkedett az egy évvel korábbi 1,76 milliárd euróról.

Az LVMH 19 százalékkal 20,32 milliárd euróra növelte tavalyi eladásait.

A tavalyi utolsó három hónapban, ami az ágazat szempontjából a legfontosabb időszak az eladások 20 százalékkal 6,11 milliárd euróra emelkedtek, ami azt jelzi, hogy továbbra is nagy volt a a karácsonyi kereslet luxuscikkek iránt.

A cég kisebb riválisai, a brit Burberry Group, és az amerikai székhelyű Tiffany & Co. ugyancsak javuló eladási adatokat közölt a múlt év utolsó negyedéről.

Az LVMH-n belül a Louis Vuitton márkanév alatt futó divatcikk eladás 20 százalékkal 2,12 milliárd euróra nőtt a decemberig tartó három hónapban.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.