TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Bajnai Gordon azonnali szerkezeti reformokat tart szükségesnek. A nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter a Világgazdaság hétfői számában megjelent interjúban úgy fogalmazott: "ne legyenek illúzióink, még bőven befelé megyünk a válságba".

A miniszter úgy nyilatkozott: a legsürgetőbbnek az adó-, a szociális, a foglalkoztatási és a pártfinanszírozási rendszer átalakítását tartja.

Mint mondta, a sikeres októberi mentőakcióval valójában csak időt és lehetőséget nyert az ország arra, hogy a 2006-ben elkezdett "rendrakást" végigcsinálja.

Bajnai Gordon az interjúban beszélt arról is, hogy heteken belül új válságkezelő konstrukció indul, egy kedvezményes forgóeszközhitel 12 százalék körüli plafonnal. Tájékoztatása szerint a mikrohitelt már több mint kilencszázan igényelték. Ám a válságkezelő lépésekkel is csak enyhíteni lehet a helyzeten, a következő fél év egyre romló reálgazdasági körülményeket hoz majd - derül ki a Világgazdaságnak adott interjúból. 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.