1p

Az együttműködést és a kereskedelmi kapcsolatok kiaknázását nevezte a válságból való kiútnak Bajnai Gordon miniszterelnök, kedden Kairóban, ahol Rasid Mohamed Rasid külkereskedelmi és ipari miniszterrel megnyitotta az egyiptomi-magyar üzleti fórumot.

A kétoldalú gazdasági kapcsolatok újraélesztése jegyében zajló üzleti találkozón több mint 40 magyar és számos egyiptomi üzletember vesz részt.

A kairói Conrad szállodában tartott fórum megnyitóján Bajnai Gordon hangsúlyozta, hogy a világgazdasági válságból való egyetlen kiút az egymás felé fordulásban, az együttműködés és kereskedelmi kapcsolatok kiaknázásában és a protekcionizmus minden formájának elutasításában rejlik.

Rasid Mohamed Rasid is az egyiptomi-magyar gazdasági kapcsolatok hagyományaira és azok újraélesztésének szükségességére hívta fel a figyelmet.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!