2017. október 3. 09:00

Többféle alkoholmentes és egyfajta alkoholos sört árulnak majd a hálózat büféiben.

Hosszútávú megállapodást kötött a Cinema City a Borsodi Sörgyárral, így ezután már sört is lehet kapni a mozilánc büféiben, írja a 24.hu.

MTI Fotó: Balogh Zoltán

Szeptemberben már országszerte 18 moziban bevezettek egy új menüt, melyben a közepes popcorn mellé a Borsodi Friss alkoholmentes sör három verziója közül lehetett választani. Ezt terjesztik ki majd decembertől, és a Borsodi Frissek mellett alkoholmentes Stella Artois-t, illetve

alkoholos Stella Artoist is lehet majd kérni.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.