<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Az olasz UniCredit Bank csütörtökön bezárta valamennyi kijevi bankfiókját.

A bejelentésre azután került sor, hogy Kijevben csütörtök délelőtt radikális ellenzéki tüntetők ostromot indítottak a kormánynegyed ellen.

A UniCredit közleményében hangsúlyozta: az ukrán fővárosban gond nélkül üzemelnek a cég bankjegykiadó automatái és a bank Kijeven kívüli bankfiókjai is a szokásos munkarend szerint tartanak nyitva. A bank egyelőre azzal számol, hogy pénteken újranyithatja kijevi bankfiókjait, a végső döntés a helyzet alakulásától függ.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.