Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az interneten közvetlenül a biztosítóval kötött, úgynevezett direkt biztosítás azért is biztonságos, mivel a díjat a szerződéskötés után banki átutalással, vagy csekken lehet megfizetni - közölte az MTI-vel a Aegondirekt.hu.

Az Aegon Biztosító direkt biztosítóját szintén védett csatornán lehet elérni, mint például a bankokat. Ennek ellenére a biztonságot fokozza az, hogy a biztosítási díj megfizetése elkülönül a szerződéskötéstől. A díjat utólag, banki átutalással, vagy csekken kell megfizetni, viszont a szerződés csak a díj megfizetésével lesz hatályos. Ez alól az utazási biztosítások kivételek, de a bankkártya adatait ekkor sem a biztosítónak, hanem az átutalást végző banknak kell megadni.

A direkt biztosítás látszólag azonos az internetes alkusznál kötött biztosítással, hiszen mindkettő a világhálón keresztül történik. Az alapvető különbség az, hogy az alkusznak megbízást kell adni - ez rendszerint faxon történik - amivel ő dokumentálja, hogy jogszerűen jár el az ügyfél nevében a biztosítónál. Ezzel szemben a direkt biztosító maga áll szemben az ügyféllel - innen származik a neve is - így nincs szüksége megbízásra.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.

 

Legyen Ön is előfizetőnk!

Előfizetőink naponta 4-6 egyedi, máshol nem olvasott,
minőségi tartalomhoz jutnak hozzá, az első hónapban 390 forintért.