TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2009. május 28. 15:54

Bodor Kornél, a Deloitte Könyvvizsgálati üzletágának igazgatója június 1-től a Deloitte partnereként folytatja munkáját.

Bodor Kornél

Bodor Kornél Magyarországon és az Egyesült Államokban is bejegyzett, okleveles könyvvizsgáló. A 36 éves szakember emellett a Deloitte Feltörekvő Középvállalatok (FKV) csoportjának vezetője, illetve a telekommunikáció, média és technológiai iparág specialistájaként a Deloitte TMT-iparági csoportjának vezetője is egyben. A szakértő június 1-től a Deloitte partnereként folytatja munkáját.

Bodor Kornél 1995-ben kezdte pályafutását a Deloitte-nál, ahol partneri kinevezéséig a karrierlétra szinte minden lépcsőfokát megjárta. A szakember nagy gyakorlattal rendelkezik magyar és nemzetközi távközlési és technológiai vállalatok, illetve termelő- és kereskedő cégek könyvvizsgálatában. Szakterületéhez tartozik a magyar és nemzetközi (IFRS, US GAAP) előírásoknak megfelelő könyvvizsgálati tanácsadás, valamint a különböző számviteli politikák közötti fő eltérések elemzése.

Szabadidejét sportolással, utazással, illetve olvasással tölti - ebben aktuális érdeklődési területe az 1900-as évek eleji memoárok és korabeli újságok böngészése.

További karrierhíreket menedzserekről Egyről kettőre rovatunkban olvashat.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.