2p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Bodor Kornél, a Deloitte Könyvvizsgálati üzletágának igazgatója június 1-től a Deloitte partnereként folytatja munkáját.

Bodor Kornél

Bodor Kornél Magyarországon és az Egyesült Államokban is bejegyzett, okleveles könyvvizsgáló. A 36 éves szakember emellett a Deloitte Feltörekvő Középvállalatok (FKV) csoportjának vezetője, illetve a telekommunikáció, média és technológiai iparág specialistájaként a Deloitte TMT-iparági csoportjának vezetője is egyben. A szakértő június 1-től a Deloitte partnereként folytatja munkáját.

Bodor Kornél 1995-ben kezdte pályafutását a Deloitte-nál, ahol partneri kinevezéséig a karrierlétra szinte minden lépcsőfokát megjárta. A szakember nagy gyakorlattal rendelkezik magyar és nemzetközi távközlési és technológiai vállalatok, illetve termelő- és kereskedő cégek könyvvizsgálatában. Szakterületéhez tartozik a magyar és nemzetközi (IFRS, US GAAP) előírásoknak megfelelő könyvvizsgálati tanácsadás, valamint a különböző számviteli politikák közötti fő eltérések elemzése.

Szabadidejét sportolással, utazással, illetve olvasással tölti - ebben aktuális érdeklődési területe az 1900-as évek eleji memoárok és korabeli újságok böngészése.

További karrierhíreket menedzserekről Egyről kettőre rovatunkban olvashat.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!