2009. május 28. 15:54

Bodor Kornél, a Deloitte Könyvvizsgálati üzletágának igazgatója június 1-től a Deloitte partnereként folytatja munkáját.

Bodor Kornél

Bodor Kornél Magyarországon és az Egyesült Államokban is bejegyzett, okleveles könyvvizsgáló. A 36 éves szakember emellett a Deloitte Feltörekvő Középvállalatok (FKV) csoportjának vezetője, illetve a telekommunikáció, média és technológiai iparág specialistájaként a Deloitte TMT-iparági csoportjának vezetője is egyben. A szakértő június 1-től a Deloitte partnereként folytatja munkáját.

Bodor Kornél 1995-ben kezdte pályafutását a Deloitte-nál, ahol partneri kinevezéséig a karrierlétra szinte minden lépcsőfokát megjárta. A szakember nagy gyakorlattal rendelkezik magyar és nemzetközi távközlési és technológiai vállalatok, illetve termelő- és kereskedő cégek könyvvizsgálatában. Szakterületéhez tartozik a magyar és nemzetközi (IFRS, US GAAP) előírásoknak megfelelő könyvvizsgálati tanácsadás, valamint a különböző számviteli politikák közötti fő eltérések elemzése.

Szabadidejét sportolással, utazással, illetve olvasással tölti - ebben aktuális érdeklődési területe az 1900-as évek eleji memoárok és korabeli újságok böngészése.

További karrierhíreket menedzserekről Egyről kettőre rovatunkban olvashat.

Menedzsment Fórum

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.