TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Döntő fontosságúnak tartja Demján Sándor, hogy a kormány milyen reformokat léptet életbe - erről az üzletember a Világgazdaság hétfői számában megjelent interjújában beszélt.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének elnöke kifejtette: nagyon fontos kérdés az is, hogy milyen módon teszik olcsóbbá az államot.

Kifejtette: nagy reményeket fűzött az új kormányhoz, és nem is csalódott. Mint mondta, a gazdaság területén csodák nincsenek, a józanul gondolkodók közül senki nem várta, hogy fél év alatt bármilyen számottevő változás lesz. Az elkezdett irányt Demján Sándor jónak nevezte.

Az üzletember szólt arról is az interjúban, hogy a kedvező adó- és jogszabályok hiányában nem Magyarországra tervezi további jelentős beruházásait.

Kérdésre válaszolva kifejtette azt is: ha megkérdezték volna, a kezdetektől fogva támogatta volna a különadó ötletét.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.