TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A magyar állam éppen elérte azt a szintet a versenyszférában, amelyet már nem érdemes növelni - mondta Demján Sándor, a TriGránit Zrt. elnöke a Népszavának.

A lap csütörtöki számában az alkalomból készítettek interjút a nagyvállalkozóval, hogy aranydiplomát vett át a Budapesti Gazdasági Főiskolán. Demján Sándor szerint magyar modell nincs, magyar agy létezik, szorgalom is, de a nagy rendszereket tekintve Magyarország csak követő lehet.

Példaként említette az üzletember, hogy az amerikai jegybank, a Fed gazdasági modelljét követjük, amikor a kormány a megszorításoktól mentes növekedést tűzte ki céljául, az más kérdés, hogy milyen sikerrel. Hasonlóképpen nem saját modell az állam szerepvállalásának hangsúlyozása - tette hozzá.

Demján Sándor beszélt arról is, hogy hiba volt az állami topmenedzserek bérét havi kétmillió forintban limitálni. Álláspontja szerint hasonló javadalmazást kell számukra adni, mintha ugyanezt a pozíciót a versenyszférában töltenék be.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.