TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Részesedést szerezhet a Demján Sándor által alapított Magyar Tőketársaság Zrt. a 2009-ben a Wallis Zrt. tulajdonába került Milton Bank Zrt-ben, a két társaság szerdai megállapodása alapján.

A Wallis Zrt. és a Magyar Tőketársaság Zrt. szerdai közös sajtóközleményében kiemelte: a tranzakció további részletei nem nyilvánosak a tárgyalások lezárásáig, és amíg a végleges cégstruktúra kialakításához megszerzik a PSZÁF hozzájárulását.

A közlemény alapján a két társaság együttműködés keretében vizsgálja majd annak lehetőségét, miként tudják támogatni a magyar gazdaság fellendülését és ennek részeként közös összefogással a forráshiánnyal küzdő magyar kis- és közepes vállalkozások finanszírozását.

A közleményben a két cég emlékeztetett: a Wallis Zrt. már 2002 óta jelen van a pénzügyi szolgáltatási piacon. 2009-ben vásárolta meg - a GVH és PSZÁF engedélyek megszerzését követően - a West LB Hungária Bank Zrt. részvényeinek 100 százalékát, amely 2010. január 1-től Milton Bank Zrt. néven működik.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.