2010. február 4. 06:31

Részesedést szerezhet a Demján Sándor által alapított Magyar Tőketársaság Zrt. a 2009-ben a Wallis Zrt. tulajdonába került Milton Bank Zrt-ben, a két társaság szerdai megállapodása alapján.

A Wallis Zrt. és a Magyar Tőketársaság Zrt. szerdai közös sajtóközleményében kiemelte: a tranzakció további részletei nem nyilvánosak a tárgyalások lezárásáig, és amíg a végleges cégstruktúra kialakításához megszerzik a PSZÁF hozzájárulását.

A közlemény alapján a két társaság együttműködés keretében vizsgálja majd annak lehetőségét, miként tudják támogatni a magyar gazdaság fellendülését és ennek részeként közös összefogással a forráshiánnyal küzdő magyar kis- és közepes vállalkozások finanszírozását.

A közleményben a két cég emlékeztetett: a Wallis Zrt. már 2002 óta jelen van a pénzügyi szolgáltatási piacon. 2009-ben vásárolta meg - a GVH és PSZÁF engedélyek megszerzését követően - a West LB Hungária Bank Zrt. részvényeinek 100 százalékát, amely 2010. január 1-től Milton Bank Zrt. néven működik.

MTI

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!