TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Sajtótájékoztatót tartott a CEU kedd délután jelenlegi helyzetéről, ezt megelőzően délelőtt tizenegykor hallgatói fórum kezdődött, számolt be az mno.hu.

Az eseményen Michael Ignatieff, a CEU rektora elmondta: egyeztetnek New York állam kormányzójával, de döntés még semmiről sem született. Az Alkotmánybíróságon és az Európai Bizottság előtt is zajlik az ügy, de ezek még akár évekig is eltarthatnak – mutatott rá a rektor. Leszögezte: továbbra is Budapesten szeretnének maradni.

Enyedi Zsolt rektorhelyettes hozzátette, hogy a 2017-2018-as tanévben is ugyanúgy folytatják a munkát, mint korábban, "csak" az új hallgatok felvétele csúszik a lex CEU miatt, olvasható az mno.hu olalán

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.