TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Egyelőre nincs konkrét elképzelés arról, hogy hogyan változzon az adórendszer, Veres János pénzügyminiszter elmondta: azt a kormány csak azt követően vizsgálja meg, hogy nyilvánosságra hozza új gazdasági prognózisát.

A pénzügyminiszter az ATV reggeli műsorában emlékeztetett rá: a kormány az Országgyűlés január 29-i, rendkívüli ülésén ismerteti az új előrejelzést. Az ebben szereplő számokat az is befolyásolja, hogy jövő héten az Európai Bizottság az európai pénzügy- és gazdasági miniszterek tanácsának ülésén (ECOFIN-ülésen) milyen prognózist mutat be az európai uniós gazdasági visszaesésről.

Hangsúlyozta: egyelőre a kormány ülésén nem merült fel a családi pótlék kérdése, és a kabinet a lehetséges adóváltoztatásokkal sem foglalkozott.

Veres János emlékeztetett rá: a szakmai közvéleményben már ősszel felmerült bizonyos adófajták megemelésének szükségessége, vagy az szja-adósávok eltolása, a kormánynak azonban ilyen konkrét javaslata nincs.

Hozzátette: az új gazdasági prognózist megvitatják a munkaadók és a munkavállalók képviselőivel, a gazdasági érdekvédelmi szervezetekkel, és csak annak függvényében tárgyalnak az esetleges adóváltoztatásokról.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.