TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Várhatóan tovább csökkenti 2009-es termelési előrejelzését Japán két legnagyobb autógyártója, a Toyota és a Honda, a harmadik számú Nissan pedig külföldre visz gyártást költségeinek csökkenése reményében.

A lépésekre az autók iránti globális kereslet megcsappanása nyomán felhalmozódó raktárkészletek méretének csökkentése miatt van szükség - közli a Reuters.

A Subarukat gyártó Fuji Heavy is veszteséget jelzett előre idénre, miután a globálissá váló hitelválság miatt a fejlett és fejlődő országok autópiacain egyaránt behúzták a vészféket a fogyasztók.

A gazdasági lassulás a motorbicikli-keresletre is hatással van, amellyel összefüggésben a Yamaha Motor tizenegy üzemében tíz napig szünetelteti a gyártást.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.