<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lesz, ha nyer az ellenzék? Megfékezhető az infláció?
Mekkora lesz a következő kormány mozgástere?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Király Júliával, az MNB korábbi alelnökével, Márki-Zay Péter tanácsadójával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. december 16. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Várhatóan tovább csökkenti 2009-es termelési előrejelzését Japán két legnagyobb autógyártója, a Toyota és a Honda, a harmadik számú Nissan pedig külföldre visz gyártást költségeinek csökkenése reményében.

A lépésekre az autók iránti globális kereslet megcsappanása nyomán felhalmozódó raktárkészletek méretének csökkentése miatt van szükség - közli a Reuters.

A Subarukat gyártó Fuji Heavy is veszteséget jelzett előre idénre, miután a globálissá váló hitelválság miatt a fejlett és fejlődő országok autópiacain egyaránt behúzták a vészféket a fogyasztók.

hirdetés

A gazdasági lassulás a motorbicikli-keresletre is hatással van, amellyel összefüggésben a Yamaha Motor tizenegy üzemében tíz napig szünetelteti a gyártást.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.