1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Az év első negyedévére a Deutsche Bank csütörtökön 33 százalékot visszaeső profitról számolt be, melynek okaként az egyszeri tételeket nevezték meg.

A bank nyeresége 1,38 milliárd euróra esett vissza az év első három hónapjában az előző év azonos időszakában realizált 2,06 milliárd után. Az elemzők egyébként szintén visszaesésre számítottak, de ennél kisebb mértékűre: prognózisukban 1,64 milliárd eurós profitot jelöltek meg.

A Deutsche Bank nettó kamatjövedelme kis mértékben az előző évi 4,17 milliárd euró után 4,19 milliárdra emelkedett, miközben a nem kamateredmények és a kereskedési bevételek 11 százalékos visszaesésről tanúskodtak.

A bank 257 milliós értékevesztést volt kénytelen elszámolni az Actavis csoport értékesítése miatt, és szintén 200 milliós veszteség érte a CB&S-sel szembeni per miatt.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!