2017. június 14. 08:47

Pedig egy ellenzéki politikus vesegörcs miatt el se jutott a parlamentbe, hogy ellene szavazzon.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

Nem sikerült kétharmados támogatást szereznie a Fidesznek, ezért a parlament nem szavazta meg a plakáttörvényt, írja a 24.hu.

A parlament szerdai plenáris ülésén 131 képviselő szavazott igennel, 67 pedig nemmel. Az ellenzékből nem vett részt a szavazáson a DK-s Oláh Lajos, aki szerda reggel vesegörcsöt kapott, és mentőt kellett hívni hozzá.

egy Jobbik-Simicska produkció

A plakáttrövény tervezetét Kósa Lajos és Halász János nyújtotta be, majd Gulyás Gergely keményítette tovább. A végső javaslat értelmében kampányidőszakon kívül nem lehetett volna se a kormánynak, se a pártoknak plakátokat kihelyeznie, mert a tiltással a Fidesz szerint kizárható lett volna a korrupciós veszély a kampányfinanszírozásból.

A névleg az átláthatóságot segítő javaslatot a kormány valójában nyilván a Jobbik és új barátjuk, Simicska Lajos oligarcha megfékezésére nyomta volna át. Azt se felejtsük el, hogy bár a tiltás a kormányzati plakátokra is vonatkozott volna, melyek közül viszont az emlékezetes "Tudta?"-anyagok a kormánypárt értelmezésében nem politikai kampányanyagok voltak, hanem a lakosság tájékoztatásának eszközei. És ott vannak még a Fidelitas és a CÖF lejárató plakátjai is, melyek akár még mehettek is volna tovább, legalábbis a javaslatból nem derül ki egyértelműen, hogy a tiltás csak a kormányra és a pártokra vonatkozik, vagy a hozzájuk közeli szervezetekre is.

mfor.hu