TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A csalókat pedig a NAV fogja kérdőre vonni.

A jövőben nem kell a Családi Otthonteremtési Kedvezményt (CSOK) igénylőknek begyűjteniük az igényléséhez szükséges adatokat, papírokat, elég lesz csak nyilatkozniuk a kért adatokról - büntetlen előéletről házasság megkötéséről, építkezés megkezdéséről - a bankok, pénzintézetek felé - jelentette be a kormány döntését a mai Kormányinfón Lázár János.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint a bankoknak a lakásvásárlás esetén 30, építkezés esetén 60 napjuk lenne az igénylésekkel kapcsolatos döntés meghozatalára. Ezekkel az intézkedésekkel Lázár szerint gyorsabb, olcsóbb és egyszerűbb lesz az eljárás.

Elhangzott még, hogy 2015 óta csak új lakás vásárlására mintegy 100 miliárd forint kedvezményt vettek igénybe az állampolgárok.

mfor.hu 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.